Декоративни бои и мазилки

Изображение
Правила на форума
Сектор за частни обяви и физически лица извършващи услуги.
*Първо и основно условие за всеки, който продава или предлага услуги е да се представи в секцията за представяне на форума или в самата тема която пуска! Обяви без данните на собственика им, ще бъдат изтривани. Задължителни изисквания за представяне: Трите имена, местожителство, телефон.
*Oбяви за услуги, продажби, замени или наеми без реални снимки, цени и контакт за връзка ще бъдат цензурирани или трити без предупреждение!
*Неграмотно написани обяви ще бъдат трити без предупреждение!
*Обяви и заглавия на обяви, написани с големи букви ще бъдат цензурирани или изтривани без предупреждение!
*В обяви за извършване на услуги е задължително да се пускат актуални снимки на лична работа! Снимките трябва да са ясни и да показват вашата работа в детайли! При неизпълнението на това условие, обявата ще бъде незабавно изтрита без предупреждение или уведомяване на потребителя! *Всеки Потребител има право на 2 обяви за един месец. Пример: 1 обява за продажба/и и 1 обява за услуга/и.

Декоративни бои и мазилки

Мнениеот efektenBos на 07 Авг 2019 11:55

Здравейте, предлагам декоративни бои и мазилки, тип кадифени покрития, перли, перлени пясъци, гладки кадифета.. и др. Предлагам също и всякакъв вид алкидни бои, лакове. Ако някой търси и се интересува от цени, нека ми пише лично съобщение.
efektenBos
 
Мнения: 2
Регистриран на: 02 Окт 2016 11:25
Skype: HagPyCaH923

Re: Декоративни бои и мазилки

Мнениеот Стилиян Лукаров на 07 Авг 2019 20:27

efektenBos написа:Здравейте, предлагам декоративни бои и мазилки, тип кадифени покрития, перли, перлени пясъци, гладки кадифета.. и др. Предлагам също и всякакъв вид алкидни бои, лакове. Ако някой търси и се интересува от цени, нека ми пише лично съобщение.

Виждам, че си се регистрирал и представил 2016г, което е добре, но поне някакви снимки сложи на продуктите, пиши някакви цени и дай телефон за връзка. Виж ги правилата за пускане на обява в карето над твоя пост!
SHL - Строителство и ремонт
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
http://www.bgremonti.com
http://www.otpushvane.com
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Аватар
Стилиян Лукаров
СМР
СМР
 
Мнения: 6304
Регистриран на: 15 Авг 2006 13:58
Местоположение: София


Назад към Търси - предлага

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта