Благодаря отново!
academil написа:"Как ще ги стигнем хамериканците " - пееше по едно време Тодор Колев. Едва ли ще стане...
Та там нямаш право да осъществяваш дейност, ако не си лицензиран по един или друг начин, образованието си е отделен и необходим елемент. Практикуването на дадена непозволена или нерегламентирана дейност почти веднага става достояние на съответните органи, глобата ти е сигурна, а пък ако си създал опасност за здравето или живота на който и да е, то те предават и на съдията. Там съдебните решения се взимат за 2-3 дни...И такива самодейности няма.
Ясно е, че практиката на самоделки, под което разбирам недоделки, у нас ще продължава, финансовите възможности са ограничени. Не съм на едно мнение със себе си обаче, че те са определящи за народопсихологията на българина.
На мен ми се струва че принципът на Бай Ганя " Кой , аз ли не мога ? " е водещ, заедно с прословутата андрешковска нагласа и стремеж непременно да прецака държавата.
Та мисълта ми е, поне малко да приличаме на европейци...Да се стремим да приличаме... И това да си личи във форума !
stef5659 написа:academil написа:...
Та там нямаш право да осъществяваш дейност, ако не си лицензиран по един или друг начин...
...Затова в България има толкова " самоделки и недоделки "...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта